Image Image

Ata na kanë zgjedhur,
Mund ta bëni edhe ju

Klientët tanë janë liderë në industritë e tyre dhe midis punëdhënësve më të mirë në Shqipëri dhe Kosovë

BËHUNI KLIENTI YNË

Përfitimet për klientët tanë

Pavarësisht madhësisë së biznesit, ne besojmë se çdo klient është i ndryshëm, dhe përballet me sfidat e tij unike. Ne punojmë me kompanitë e reja( start-ups), kompanitë e vogla dhe të mesme, si dhe me kompanitë e njohura shumëkombëshe. Duke na zgjedhur ne, klientët tanë kanë avantazhet e mëposhtme:

Ekspertizë e thellë dhe e gjerë.
Arritje Globale, Kapacitete Lokale
Vlerësim i saktë i kohës dhe punës
Partneritet në pronësi të konsulentit.
Mjete diagnostike të fjalës së fundit
Komunikim dhe reagim i shpejtë
90% e biznesit referuar nga klientët dhe kandidatët
Mbi 70% e biznesit nga klientelë e përsëritur
Çdo zgjidhje mbi BNJ në një ndalesë të vetme

Dëshmitë