Image

KONSULENCË
PËR KAPITAL NJERËZOR

Si një partner Ndërkombëtar i AIMS International në Shqipëri dhe Kosovë, ne arrijmë të përputhim strategjitë tuaja me personat që do t’i sjellin ato në jetë.

LEXO MË SHUMË
Image

KONSULENCË PËR SME-TË

Prej 15 vitesh konsulentët tanë punojnë ngushtë me ndërmarrjet e vogla e të mesme dhe me bizneset familjare në Shqipëri dhe Kosovë duke i këshilluar dhe ndihmuar në vendimmarrjet e tyre strategjike.

LEXO MË SHUMË
Image

OUTSOURCING

Ne behemi partnerë të kompanive duke adresuar me efikasitet dhe profesionalizëm të gjitha sfidat tuaja të fuqisë punëtore. Ne ju ofrojmë zgjidhje BPO, të cilat pasqyrojnë më së miri ekspertizën tonë në industri të ndryshme, e ju lejojmë ju të fokusoheni në biznesin tuaj kryesor.

LEXO MË SHUMË
Image

PLATFORMË
PUNËSIMI

Nëpërmjet platformës tonë autentike të punësimit, Expert Lane, ne krijojmë udhën drejt mundësive për punëkërkuesit e rinj. Si punëkërkues te rinj, ne ju ndihmojmë të zbuloni potencialin tuaj të vërtetë dhe të përmirësoni aftësitë tuaja. Në të njëjtën kohë i ofrojmë punëdhënësve individë fleksibël dhe të specializuar.

LEXO MË SHUMË

ÇFARË BËJMË

Dynamics Partners është një firmë Konsulence Menaxheriale,e cila investon në ofrimin e shërbimeve që asistojnë organizatat dhe individët në përcaktimin dhe arritjen e vizionit të tyre strategjik. E themeluar në 2005, firma mbledh bashkë ekspertizën dhe aftësitë e një ekipi partnerësh, të cilët ndajnë të njëjtat vlera dhe interesa profesionale. Learn More

Konsulencë Për Kapital Njerëzor

Po kërkoni talentin e duhur për kompaninë tuaj?
 

Ne ju ndihmojmë të gjeni dhe zhvilloni talentet tuaja! Me ekspertizën tonë ndërkombëtare dhe qasjen e personalizuar, AIMS International Albania do jetë një aleat në suksesin tuaj.

Mëso më shumë

Konsulencë për SME-të

Ju duhet të përballoni me sukses sfidat e rritjes tuaj?
 

Konsulentët tanë, falë eksperiencës së tyre punojnë ngushtësisht me pronarët/ menaxherët, për krijimin e një mjedisi inkurajues për vendimmarrjen në kontekstin specifik të SME-ve.

Mëso më shumë

Outsourcing

Ju duhet të optimizoni performancën e fuqisë punëtore dhe proceseve?

Prej më shumë se një dekade, Divizioni Outsourcing i Dynamics Partners ka një histori të suksesshme të ofrimit të zgjidhjeve më të përshtatshme për t’ju përgjigjur sfidave të klientëve në lidhje me punësimin.

Mëso më shumë

Dëshmitë

Regjistro Profilin

Na lejoni t’ju ndihmojmë në gjetjen e karrierës që përmbush talentin dhe vizionin tuaj. Bashkohuni me rrjetin tonë të profesionistëve të dalluar, duke u regjistruar në bazën tonë të të dhënave.

Regjistrohu

Punoni me Ne

Pavarësisht nëse jeni një profesionist me eksperiencë apo një i sapo-diplomuar, të punuarit me ne mund të jetë një hap sfidues dhe shpërblyes në karrierën tuaj.
 

Punoni me ne

Partnerë dhe Përfshirje